Weightline werkwijze 

Persoonlijk en vertrouwelijk.
U wordt bij Weightline altijd door mij persoonlijk begeleid. Hierbij wordt zeer veel waarde gehecht aan de vertrouwensband tussen consulent en client.

Gratis kennismakings- / intakegesprek
Elk begeleidingstraject wordt begonnen met een gratis kennismakingsgesprek. (het is erg belangrijk om een goede klik te hebben!)  Dit gratis kennismakingsgesprek kan zowel bij u thuis als bij mij in de praktijk plaatsvinden. Indien u besluit  dat u door mij  begeleid wilt gaan worden, dan worden tevens uw beweegredenen en doelstellingen besproken. U krijgt dan een voedingsdagboek mee, wat u gedurende een hele week moet bijhouden. Dit gesprek duurt ongeveer 20 minuten.

Eerste consult
Met het ingevulde voedingsdagboek komt u vervolgens op het eerste consult.  Dit is een zeer uitgebreide intake, waarin we oa aan de hand van uw voedingsdagboek, uw eet- en leefpatroon en uw motivatie bespreken. Op basis van deze gegevens maak ik een persoonlijk voedingsadvies. Dit is volledig gebasseerd op de schijf van vijf en de actieve voedigsdriehoek. We gebruiken geen voedingssupplementen.

Vervolgconsult
Het vervolgconsult bestaat uit meten en wegen en het bespreken van de voortgang. Hierbij gaan we onder andere in op de veranderingen welke u als moeilijk ervaart. Samen zullen we naar de beste manier zoeken om die veranderingen bij u teweeg te brengen. Ik leer u gezonde keuzes maken en we gaan aandacht besteden aan uw bewegingspatroon.

Eenmalig Consult
Ook is het mogelijk om voor een éénmalig consult te komen. Hierbij vindt de kennismaking telefonisch plaats en dient u zelf een ingevuld voedingsdagboek mee te nemen. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijk voedingsadvies gegeven.

Weegmomenten
Ook kunt u kiezen voor weegmomenten. Hierbij wordt uw gewicht en de vetmassa bepaald. Hierbij worden verder geen bijzonderheden besproken.

Mijn Weightline
Clienten bij Weightline krijgen hun eigen inlogcode op deze site. Met deze code krijgt u toegang tot "Mijn Weightline". Dit is een dashboard  waarin u uw resultaten mbv duidelijke grafieken en eventuele opmerkingen kunt volgen.

Veel mensen vinden het prettig om “een stok achter de deur” te hebben. Het is prettig om problemen te bespreken en op de juiste manier gecoached te worden. Natuurlijk moet er van beide kanten vertrouwen zijn en ook de motivatie moet duidelijk aanwezig zijn.

U moet het uiteindelijk zelf doen!!

Met het juiste advies, positieve motivatie en goede coaching moet dat lukken!!

  • Door de begeleiding van Christel ben ik 11 kilo kwijtgeraakt en voel ik me weer fit en energievol.
    Mark Peeters
  • 1