Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

zorgverzekering-2015-vergelijkenDe vergoedingen voor 2015 zijn bekend !!!

Zorgverzekering 2015,  de vergoedingen zijn door de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten (BGN) gepubliceerd.
Ook in 2015 wordt de hulp en coaching van de gewichtsconsulent weer vergoed door een toenemend aantal zorgverzekeraars. De hoogte is afhankelijk van de zorgverzekeraar en de keuze van het aanvullend pakket.

Zorgverzekering 2015 vergelijken,  wie vergoedt wat tegen welke premie kosten?

Het loont echt de moeite om dit zorgvuldig te bekijken indien u in 2015 van plan bent om het afvallen niet meer in uw eentje te proberen maar de vakkundige hulp in wilt roepen van een gewichtsconsulent.  Voor een gering bedrag per maand wordt vaak uw gehele hulp en begeleiding vergoed. De vergoedingen vallen vaak onder de noemer "preventieve zorg".Er zijn verschillende vergelijkingssites op internet te vinden welke de kosten voor de verschillende zorgverzekeringen vergelijken. Ga er eens op googlen en besteed er tijd aan om dit goed te onderzoeken, het gaat tenslotte om uw gezondheid en uw portemonnee.

Zorgverzekering 2015 vergelijken , wat is nu een goede zorgverzekering?

Wat voor u een goede zorgverzekering is hangt helemaal af van de zorg die nodig verwacht te hebben in  2015. Dit moet de basis zijn van uw keuze. Verwacht u bv een fysiotherapeut nodig te hebben in 2015 of bv een rollator. Dan kan het afsluiten van een aanvullende zorgverzekering voor u veel goedkoper uitpakken.  Hoeveel eigen risico wilt u lopen? Ook dit is uiteraard bepalend voor de hoogte van uw zorgpremie, maar wilt u dat risico wel lopen?

Hetzelfde geld voor een eventueel overgewicht probleem. Dit kan heel serieuze gezondheidsrisico's met zich meenemen. Heeft u hulp en  begeleiding nodig bij het afvallen  dan kan het gunstig zijn om tegen een geringe premie verhoging ervoor te zorgen dat u deze hulp vergoed krijgt.

Hier vindt u de vergoedingen van de verschillende zorgverzekeraars voor oa hulp en begeleiding bij afvallen of aankomen door de gewichtsconsulent.

Tip :Zorgverzekering 2014 optimaal benut?  Ga nog even goed na of u geen geld laat liggen terwijl  u hulp nodig heeft en er recht op hebt.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

You have no rights to post comments