Afvallen in Tilburg ReeshofHeeft u uw zorgverzekering 2014 optimaal benut?
Eind 2013 heeft u een keuze gemaakt voor een zorgverzekeringspakket bij een zorgverzekeraar. Deze keuze heeft de hoogte van uw huidige zorgpremie bepaald. In ruil voor deze premie krijgt u van uw zorgverzekeraar bepaalde budgetten

voor verschillende soorten medische zorg. Dit houdt in dat uw verzekeraar deze kosten betaalt indien dit nodig is. Heeft u nu bijvoorbeeld het VGZ vitaal pakket, dan krijgt u tot aan 500 euro per jaar vergoed voor preventieve cursussen en begeleiding. Hieronder valt ook een persoonlijke begeleiding van een gewichtsconsulente.  Indien u te maken heeft met over- of ondergewicht, en u wilt hier verandering in aanbrengen, dan bent u natuurlijk een dief van uw eigen portemonnee indien u hier volgend jaar pas mee start. Of u nu gebruik gemaakt heeft van uw budget of niet, aan het einde van het jaar is het weg.  
Het advies van Weightline : 
Indien u uw gezondheid wilt verbeteren en u heeft budget in uw huidige verzekering voor preventieve cursussen en begeleiding , wacht dan niet tot volgend jaar maar start nu. Het (budget-) jaar is tenslotte bijna voorbij.

"Your future starts today, not  tomorrow"

 

You have no rights to post comments