Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

afvallen in Tilburg

 Heeft u moeite met afvallen?

Afvallen in Tilburg doet u bij Weightline Gewichtsbeheersing en Gezondheid. Beseft u dat overgewicht slecht is voor uw gezondheid? En heeft u toch veel moeite met afvallen? Waarom is afvallen zo moeilijk?  En is een dieet wel een oplossing of juist niet?

 Afvallen in Tilburg

We raken gewend aan het eten uit potjes van de fabriek en de dagelijkse hectiek zorgt ervoor dat we erg weinig tijd nemen voor onze maaltijden. Omdat we er weinig tijd voor nemen zijn we ons er ook niet bewust van wat we eigenlijk eten.

Toch is dit erg vreemd want als we even afstand nemen van de dagelijkse hectiek en we kijken wat nu eigenlijk echt belangrijk voor ons is, dan staat onze gezondheid hoog genoteerd.
Waarom besteden we dan geen aandacht aan datgene waarvan we zeggen dat het een van de belangrijkste dingen is : Onze gezondheid ?

Wist u dat uw zorgverzekeraar uw gezondheid ook belangrijk vindt. In de aanvullende pakketten vergoeden zij vaak tot wel 500 euro van de kosten voor een persoonlijke begeleiding om uw gezondheid te verbeteren. Met de juiste aanvullende verzekering kan afvallen in Tilburg dus kosteloos.

Waarom eten we dan niet gezond?

Het antwoord ?  :   We zijn er gewoon niet mee bezig !  We roepen dat het belangrijk is voor ons, en toch zijn de meeste mensen er gewoon niet mee bezig. Hierdoor verwaarlozen we ons lichaam en dat brengt weer allerlei soorten gezondheidsrisico's met zich mee. We hebben het allemaal druk en zien op het gebied van voeding door de bomen het bos niet meer.

De oplossing die we dan vaak even kiezen is een dieet wat op dat moment helemaal hot is. Neem Montignac, Sonja Bakker etc. We proberen dat een periode en we vallen inderdaad af op dat moment. Maar even later komen we er achter dat het afvallen met een dieet een tijdelijk succes was. Het verloren overgewicht komt net zo hard weer terug met soms ook een paar extra kilos er weer bovenop.

We slagen er dus maar niet in om ons gewichtsprobleem blijvend op te lossen en blijven er mee tobben. Dit komt omdat we niet weten waar het werkelijke probleem zit en hoe juist dit aan te pakken. Heeft u  momenteel wel de juiste hulp om uw streefgewicht te behalen?

De persoonlijke hulp en begeleiding van  Weightline Gewichtsbeheersing en Gezondheid is er op gericht hier verandering in aan te brengen. Samen gaan we aanpassingen doorvoeren in uw dagelijks ritme zodat er weer aandacht en bewustwording komt voor een van de belangrijkste dingen : uw gezondheid.

U zult zien dat afvallen met persoonlijke steun en hulp van Weightline helemaal niet moeilijk is en dat het ook u makkelijk kan lukken om daarna op streefgewicht te blijven.

Weightline is gevestigd in Tilburg in de wijk Reeshof.

"You will never change your life until you change something that you do daily"


Gratis kennismakingsgesprek.

Bent u benieuwd wat een persoonlijke begeleiding van Weightline voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 

 

You have no rights to post comments

Afvallen in Tilburg - 5.0 out of 5 based on 1 vote